Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Kristin - 6 februari 2011 16:40

Jobbade i natt och hade lyxen att få lite sovmorgon. Ibland har jag tur om det blir 5 timmars sömn och ibland (väldigt sällan) så kan det bli nästan 8 timmar. Lyx!

Hade värsta migränanfallet igår men som TUR var så hade en av mina arbetskamrater en migränampull som jag fick. Tack!

Det gjorde att jag kunde jobba och fungera relativt normal även om jag inte vågade köra bil och hade lite svårt att prata ordentligt. Dessutom så blev ögonen små och smala.

Hade massor av pappersarbete att göra på förmiddagen och huvudvärken kom smygande igen. När jag kom hem idag så försvann den nästan omedelbart. Antar att allt jobb som hängde över mig gjorde att jag fick ont.

På väg från jobbet så slog det mig bara; JAG ÄLSKAR MITT JOBB!! Att jag fått undan en massa papperjobb och kommit en bra bit på något mycket viktigt gjorde sitt. Jag får en kick av att få saker gjorda och känna att det händer bra saker.

Solen sken i mitt ansikte och jag var tvungen att skicka iväg ett knäppt sms till någon som jag kände skulle förstå. Där fick jag ännu mer beröm, för hon hade tydligen redan läst en del av vad jag gjort via jobbmailen. Sweet! Det gjorde livet ännu bättre.

På fredag har jag lönesamtal med min chef. Det ska bli intressant. Jag har inte löneförhandlat mer än vid byte av jobb, så vi får väl se hur det går. Han har redan sagt till hela arbetsgruppen av vi ligger "VÄLDIGT BRA TILL LÖNEMÄSSIGT I KOMMUNEN- PLATS NR 3"

Hmm..


Ovido - Quiz & Flashcards